از قاچاق (۶۷) کیلوگرام سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در گمرک تورخم جلوگیری صورت گرفت!

admin_mof
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۶ - ۱۵:۵۴
.....................

 

کارمندان مدیریت عمومی دروازه های گمرک تورخم از قاچاق (۶۷.۲) کیلوگرام انواع سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی قاچاق که در سه محموله صادراتی جاسازی شده بود جلوگیری نمود.
این سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی که به شکل ماهرانه در موترهای باربری جاسازی شده بود و قاچاقچیان می خواستند آن را به شکل مخفیانه به پاکستان انتقال دهند.
قابل یادآوریست که در حال حاضر تمامی گمرکات کشور بر اموال قاچاقی و ممنوعه نظارت جدی دارند و به هیچکس اجازه حمل و نقل آن را نمی دهد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۲
Background image

جلسه آنلاین با مستوفیت‌های درجه اول و دوم کشور برگزار گردید!

۱۸عقرب ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه آنلاین با مسئولین مستوفیت‌های درجه اول و دوم کشور به رهبری معاون امور مستوفیت‌های ریاست عمومی عواید وزارت مالیه و با حضور داشت تعدادی از روئسای این ریاست برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۵۳
Background image

برنامه‌های آموزشی برای کارمندان گمرک ولایت قندز و مستوفیت ‌ولایت بلخ آغاز گردید!

۱۷عقرب۱۴۰۴هـ.ش
طبق پلان تدریسی اکادمی عواید و گمرکات وزارت مالیه، برنامه آموزشی (۲۳) روزه برای (۶۳) کارمند عواید مالیاتی و غیرمالیاتی مستوفیت ولایت بلخ در مستوفیت بلخ آغاز شد.
در این. . .

بازگشت به صفحه خبر