(۵۶۰۰) متر مربع زمین مربوط گمرک کهنه در شهر جلال آباد به منظور ساختن مارکیت تجارتی به قرارداد داده می شود!

syllab_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۳ - ۱۴:۳۳
..............

 

وزارت مالیه (۵۶۰۰) متر مربع زمین مربوط به گمرک کهنه در شهر جلال آباد ولایت ننگرهار برای اعمار مارکیت تجارتی و رهایشی به سکتور خصوصی به طور قرارداد می دهد.
در رابطه نشست مسؤلین وزارت مالیه و نمایندگان برخی شرکت های ساختمانی خصوصی به هدف چگونگی قرارداد و داوطلبی، اصول و شرایط شرطنامه و معیارهای شرکت های متقاضی مارکیت تجارتی و رهایشی به نام صلاح الدین ایوبی که در آینده ساخته خواهد شد، دایر گردید.
در این جلسه، مسؤلین تخنیکی ریاست سرمایه گذاری عامه و زیربنا و ریاست عمومی املاک دولتی وزارت مالیه تمام شرایط و مقررات لازم جهت اخذ قرارداد را برای مسؤلین شرکت های ساختمانی خصوصی بیان نموده، که بر اساس آن شرکت های ساختمانی طرح های خویش را تهیه و با وزارت مالیه در میان خواهند گذاشت.
در این جلسه به سوالات مربوط به قرارداد مسئولین شرکت های ساختمانی نیز پاسخ داده شد.
قابل تذکر است که مساحت کلی زمین مذکور متعلق به وزارت مالیه (۳،۵) جریب می باشد که (۲۰۰۰) متر مربع آن به اساس ماستر پلان شاروالی ولایت ننگرهار به ساحه عام المنفعه اختصاص داده شده و (۵۶۰۰) متر مربع آن به طور قرارداد برای ساخت مارکیت تجارتی و رهایشی صلاح الدین ایوبی داده می شود، که (۶۰٪) آن برای مارکیت تجارتی و (۴۰٪) آن برای ساحه سبز اختصاص داده شده است.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۱:۵
Background image

هفته گذشته یک اندازه اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید!


۱۷سرطان ۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات فراه، قندهار و هلمند اموال قاچاقی را کشف و ضبط نموده، که قاچاقچیان می خواستند آنرا. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۶:۱۴
Background image

هیئت ریاست عمومی تفتیش داخلی به ولایات پروان، کاپیسا و پنجشیر سفر نمود!


۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
محترم الحاج ملا عبدالهادی ابرار، رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه در رآس یک هیئت، به ولایات پروان، کاپیسا و پنجشیر سفر نمود، که ضمن ارزیابی امور مستوفیت ها با. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۳:۳۹
Background image

سیستم برق آفتابی به ارزش (۸،۸) میلیون افغانی در گمرک دندپتان ساخته شد!


۱۵جوزا ۱۴۰۴هـ.ش
ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه به ظرفیت (۹۰) کیلو وات سیستم برق آفتابی را به ارزش (۸،۸) میلیون افغانی در گمرک دندپتان ولایت پکتیا ایجاد و به بهره برداری سپرد. 
در. . .

بازگشت به صفحه خبر