اداره محاسبین مسلکی پروسه توضیع بورسیه های مسلکی را آغاز کرد!

syllab_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۱:۴۷
.........

اداره محاسبین مسلکی افغانستان(CPA) متعلق به معینیت مالی وزارت مالیه، که مسئولیت آموزش و توزیع جواز برای محاسبین مسلکی و همچنان تطبیق معیار های محاسبوی را بر عهده دارد، پروسه توضیع بورسیه های تحصیلی مسلکی را آغاز نمود.
در نشست که به همین ارتباط دایر گردیده بود، حاجی عبدالقدیر احمد معین مالی وزارت مالیه، برخی از رؤسای این وزارت، نمایندگان برخی وزارتخانه ها و ادارات امارتی و تعدادی از محصلین نهاد های آموزش های مسلکی حضور داشتند.
معین مالی وزارت مالیه آموزش و حضور محاسبین مسلکی را نیاز مبرم دانسته و در این راستا فعالیت های اداره محاسبین مسلکی را بسیار مهم خواند.
محترم حاجی عبدالقدیر احمد افزود، در جهان امروزی توجه خاص به محاسبه مسلکی صورت میگیرد؛ اما متأسفانه افغانستان در این راستا توجه خاص نداشته که این خلاء در ادارات امارتی و خصوصی وجود دارد.
پس وزارت مالیه نیاز ذکر شده را درک کرده و پس از حاکمیت دوباره امارت اسلامی، با ترتیب نمودن طرزالعمل ها و ایجاد یک بورد مشترک محاسبین مسلکی، زمینه خوبی را برای آغاز فعالیت های اداره محاسبین مسلکی فراهم ساخته است، که اکنون اداره مذکور فعالیت های مؤثر خود را آغاز کرده است.
رئیس عمومی خزاین گفت، جهت آعاز کار اداره محاسبین مسلکی، در قدم نخست یک بورد مشترک مسلکی را ایجاد کرد. این بورد طی جلسات خود افراد مسلکی را استخدام نمود و همچنان طرزالعمل‌ای را مطابق معیار های جهانی ترتیب داد، پالیسی دادن عضویت و جواز و طرزالعمل توضیع سکالرشیپ ها را تهیه و منظور کرده است، که با این کار زمینه خوبی برای پیشرفت امور اداره مذکور مهیا شده است.
محترم نصرت الله محمود یادآور شد، که اداره محاسبین مسلکی در آینده نزدیک برای اولین بار در تاریخ افغانستان، پروسه جواز دهی در بخش محاسبین مسلکی را آغاز خواهد کرد.
سرپرست اداره محاسبین مسلکی افغانستان گفت، جهت آموزش بهتر محاسبین مسلکی و تقویت بیشتر این بخش، بورسیه های مسلکی(ACCA) را ارائه میکند، که طبق طرزالعمل ترتیب شده اداره مذکور تمام هزینه آن را وزارت مالیه پرداخت می نماید.
برای اگاهی بیشتر از پروسه آغاز شده بورسیه ها، به ایمیل آدرس ذیل مراجعه نماید:
cpa.scholarship@mof.gov.af

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۹:۵۲
Background image

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات برگزار گردید

اول میزان ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات کشور به رهبری وزیر مالیه حاجی ملا محمد ناصر آخند و اشتراک الحاج ملا نعمت‌الله حسن معین عواید و گمرکات، الحاج مولوی محمد حامد احمد رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۵
Background image

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید سال (۱۴۰۵) هـ.ش به ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، با اشتراک معاون تخنیکی عواید، رؤسا و آمرین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۰
Background image

کار نصب سیستم برق آفتابی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار آغاز گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کار نصب سیستم برق آفتابی به ارزش حدود (۴.۸) میلیون افغانی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
قبل از این برای تأمین نیازهای. . .

بازگشت به صفحه خبر