برنامه آموزشی آنلاین برای کارمندان جدیدالتقرر مستوفیت ها و گمرکات زون شمال و شمال شرق دایر گردید!

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۰:۳۹
...............


ریاست امور کارکنان وزارت مالیه برنامه آموزشی تحت عنوان "اساسات مدیریت" را برای کارمندان جدید التقرر مستوفیت ها و گمرکات زون شمال و شمال شرق دایر نمود.
در نشستی که به همین مناسبت در سالون جلسات معینیت اداری این وزارت برگزار گردیده بود، مولوی دوست محمد مخلص، معین اداری، مولوی عبدالهادی سیف الخالد، رئیس دعوت و ارشاد، داکتر اشرف الله ستانکزی، کارشناس ارشد امور کارکنان و کارمندان مستوفیت ها و گمرکات زون های متذکره بطور آنلاین اشتراک داشتند.
معین اداری وزارت مالیه طی سخنانش گفت، اساس هر کاری آموزش و تعلیم است. برای انجام کارهای بوجه احسن باید بیاموزید و زمینه این کار برای شما فراهم شده است. با دقت و جدیت از این برنامه استفاده کنید. آنچه را می آموزید، یادداشت و به دیگر همکاران خود انتقال دهید.
رئیس دعوت و ارشاد گفت، از اُمراء خود اطاعت کنید و از کار ها غفلت نکنید. فرامین الهی را تطبیق و برای کسب روزی حلال تلاش کنید. با مردم رویه نیک داشته باشید و خود را مطابق به سنت پیامبر اسلام آراسته کنید.
کارشناس ارشد امور کارکنان گفت، در هر اداره سه نوع مدیریت (مدیریت عالی، متوسط و عملیاتی) وجود دارد که امور و کار های  اداره بدون آن پیش نمی رود. بناءً اگر مدیران نسبت به مسئولیت ها و وظایف خود آگاهی داشته باشند، کارها به صورت اصولی اجراء می گردد و در صورت عدم آگاهی و دانش نه تنها کارها بصورت درست انجام نمی شود که بخش مدیریت عالی و متوسط نیز مختل می گردد.
گفتنی است که این برنامه به مدت یک هفته ادامه داشته و در آن پلان گذاری، سازماندهی، رهبری، کنترل، تصمیم گیری و طرز سلوک با کارمندان و مراجعین به اشتراک کنندگان تشریح خواهد شد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۳:۱۵
Background image

در دو هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردیدند

۲۸جوزا ۱۴۰۵هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات قندهار، نیمروز، فراه، ننگرهار و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۶:۳۵
Background image

سمینار تشریح و آگاهی‌ دهی فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌ الله برای کارمندان گمرک ننگرهار آغاز گردید

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

سمینار (۱۵) روزه تشریح و آگاهی‌ دهی فرامین برای (۲۰۰) تن کارمند این ریاست و آمریت گمرک تورخم از جانب ریاست گمرک ننگرهار به منظور تطبیق بهتر فرامین عالیقدر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۳۲
Background image

رئیس عمومی تفتیش داخلی با هیئت رهبری ریاست عمومی املاک امارتی دیدار نمود

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه ملا عصمت‌الله منیب به منظور ایجاد هماهنگی بهتر در بخش‌های کاری مربوطه، با رئیس عمومی املاک امارتی الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی و رؤسا. . .

بازگشت به صفحه خبر