نشست هماهنگی میان وزارتخانه ها و ادارات امارتی دایر گردید!

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۶:۳۷
.............

نشست مشترک هماهنگی میان وزارتخانه ها و ادارات امارتی تحت ریاست مولوی حافظ شاه حسین حسینی رئیس عمومی عواید وزارت مالیه دایر گردید.
در آغاز این نشست رئیس عمومی عواید راجع به اهمیت عواید و تمویل بودجه ملی صحبت نموده و گفت: به هر اندازه که عواید افزایش یابد به همان اندازه کشور پیشرفت خواهد نمود و خدمات بهتر به هموطنان ارائه خواهد گردید.
در جریان این نشست نماینده ریاست پلان عواید، تحقیق و نظارت راپور وضعیت عواید وزارتخانه ها و ادارات امارتی را از آغاز سال روان ( ماه حمل) الی اخر ماه جدی را ارائه نمود و به همین ترتیب نماینده ریاست بودجه ملی نیز در مورد مصارفات و بودجه انکشافی وزارتخانه ها و ادارات امارتی در این معیاد معلومات کامل ارائه کرد.
همچنان در مورد وضعیت عوایدی، فرصتها و مشکلات با نمایندگان وزارتخانه ها و ادارات امارتی بحث صورت گرفت و تاکید شد، که تطبیق پروژه های انکشافی برای پیشرفت کشور نهایت موثر پنداشته میشود.
در پایان، ریاست های اقتصاد بزرگ، خزاین، زیربنا و بودجه ملی هدایت لازم راجع به ترتیب پلان بودجه و مصارفات به نمایندگان وزارتخانها و ادارات امارتی نمودند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۲:۱۰
Background image

کار ساخت سه پروژه به ارزش بیشتر از (۸۵.۴) میلیون افغانی در گمرک سرحدی اسلام قلعه آغاز گردید

۱۶دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کار ساخت سه باب هنگر و نصب کتاره های دیوار احاطوی گمرک اسلام قلعه ولایت هرات به ارزش بیشتر از (۸۵.۴) میلیون افغانی از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
هنگ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۰:۳۶
Background image

برای تاجران، صنعتکاران و نمایندگان سکتور خصوصی نیمروز در رابطه به نظام مالیاتی افغانستان معلومات ارائه گردید

۱۶دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

برای تاجران، صنعتکاران، صرافان، اصناف، داکتران و نمایندگان سکتور خصوصی ولایت نیمروز پریزنتیشن معلوماتی در رابطه به نظام مالیاتی و اصول مالیاتی افغانستان توسط ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۶:۱
Background image

برای کارمندان وزارت مالیه در رابطه به صرفه‌جویی انرژی و آب سمیناری دایر گردید

۱۵دلو۱۴۰۴هـ.ش

برای کارمندان وزارت مالیه در رابطه به جلوگیری از مصرف گزاف آب و برق و استفاده مناسب از آن در ادارت امارتی و خانه ها توسط نمایندگان وزارت انرژی و آب سمینار دایر گردید. 
در. . .

بازگشت به صفحه خبر