به ارزش بیش از (۶) صد هزار دالر آمریکایی وسایط مختلف برای تعدادی از گمرکات کشور خریداری گردید

syllab_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۵:۳۲
............

۱۶ جدی ۱۴۰۴هـ.ش
ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه به منظور تسریع امور، ایجاد سهولت ها برای تاجران و رانندگان و رسیدگی به مشکلات کارمندان گمرکی در گمرکات حیرتان، آقینه و فراه ، سه عراده لودر، سه عراده دمپر و دو عراده تانکر آب را به ارزش (۶) صد و (۲۵۰۰)  دالر آمریکایی خریداری نمود.
قبل از این، محوطه و سرک های گمرک اغلب به بنابر طوفان‌های شدید ریگی در این گمرکات مسدود و با مشکلات مواجه میگردید، که با خریداری و استفاده از این وسایط مشکلات ذکر شده حل و در این زمینه سهولت های ایجاد خواهد گردید.
قابل ذکر است، که بعد از حاکمیت دوباره امارت اسلامی افغانستان پروژه های متعددی ساختمانی و تجهیزاتی در گمرکات کشور تطبیق گردیده و برخی آن در حال تطبیق میباشد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۵۰
Background image

جلسه به منظور ساده سازی پروسه های حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی واداری دایر گردید

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه به منظور ساده سازی پروسه های (حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی و اداری) با اشتراک نمایندگان اداره امور، اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و وزارت مالیه در تالار جلسات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۱۴
Background image

هیئت ریاست عمومی املاک امارتی به ولایت های لغمان و ننگرهار سفر نمود

 ۳ثور۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت تخنیکی و مسلکی ریاست املاک امارتی وزارت مالیه تحت رهبری رئیس عمومی این ریاست الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی، به ولایت‌های لغمان و ننگرهار سفر رسمی نمود.
این هیئت به طور. . .

بازگشت به صفحه خبر