جلسه مقدماتی چگونگی جمع آوری عشر و زکات دایر گردید

admin_mof
شنبه ۱۴۰۰/۸/۲۹ - ۲۰:۳۴
خبر

جلسه مقدماتی چگونگی جمع آوری عشر و زکات به ریاست معراج محمد معراج، سرپرست ریاست عمومی عواید وزارت مالیه و اشتراک نمایندگان وزارتخانه های زراعت، آبیاری و مالداری، امر بالمعروف و نهی از منکر، ارشاد حج و اوقاف، د افغانستان بانک و شاروالی کابل در خیبرهال این وزارت دایر گردید.

در این نشست که با تلاوت آیات چند از قرآن عظیم الشأن آغاز گردید در رابطه به ساختن طرح و میکانیزم جمع آوری عشر و زکات، اداره جمع کننده عشر و زکات، بلند بردن آگاهی عامه در این رابطه، شفافیت در قسمت جمع آوری عشر و زکات و تقسیم آن به مستحقین بحث همه جانبه صورت گرفت.

نمایندگان ادارات فوق الذکر در این نشست همچنان خاطر نشان ساختند که طرح جمع آوری عشر و زکات طوری ساخته شود که هم اقتصاد محور باشد، هم امنیت محور و فاصله میان مردم و حکومت را از بین ببرد.

خبر

فیصله به عمل آمد که یک کمیته‌ متشکل از ادارات ذیربط روی این طرح کار کرده تا بعد از این یک سیستم منظم برای جمع آوری زکات و عشر ایجاد شود.

قابل تذکر است عشر و زکات از مجموع درآمد سالانه، محصولات حیوانی و محصولات کشاورزی جمع آوری شده و به نیازمندان کشور کمک می شود.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۵۰
Background image

جلسه به منظور ساده سازی پروسه های حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی واداری دایر گردید

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه به منظور ساده سازی پروسه های (حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی و اداری) با اشتراک نمایندگان اداره امور، اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و وزارت مالیه در تالار جلسات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۱۴
Background image

هیئت ریاست عمومی املاک امارتی به ولایت های لغمان و ننگرهار سفر نمود

 ۳ثور۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت تخنیکی و مسلکی ریاست املاک امارتی وزارت مالیه تحت رهبری رئیس عمومی این ریاست الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی، به ولایت‌های لغمان و ننگرهار سفر رسمی نمود.
این هیئت به طور. . .

بازگشت به صفحه خبر