در نشست هماهنگی معینیت عواید و گمرکات روی مشکلات مواد نفتی تاجران بحث صورت گرفت!

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۱۱:۵۵
............


نشست هماهنگی میان ریاست های معینیت عواید و گمرکات به سرپرستی الحاج مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات در تالار جلسات معینیت مذکور دایر گردید.
در نخست معین عواید و گمرکات به مسئولان ذیربط دستور داد تا نسبت به رسیدگی به موقع به مشکلات مراجعین، برخورد خوب با آنان، ارتقای و توانمند سازی کارمندان، همکاری و هماهنگی بیشتر در امور محوله و بخش های دیگر  توصیه های لازم را ارائه نمود.
در ادامه گزارشی از سوی کمیته تشکیل شده جهت هماهنگی بهتر بین مستوفیت های ولایتی و گمرکات تشکیل شده بود ارائه شده،  که سوی اشتراک کنندگان در این  جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ نمودند. همچنین در مورد مشکلات و راه حل های برخی از تجاران مرتبط به ریاست کنترل و کیفیت مواد نفتی، در مورد ریاست عمومی گمرکات و ریاست رسیده گی به شکایات بحث و تصامیم لازم اخذ گردید.
قابل یادآورست که نشست به منظور تقویت همکاری های مشترک میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات دایر میگردد که چنین نشست های هماهنگی در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۳
Background image

هفته گذشته مقدار زیاد اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید!


۹اسد ۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات فراه، قندهار، ننگرهار و هلمند اموال قاچاقی را کشف و ضبط نموده اند، که قاچاقچیان می. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۶:۲۵
Background image

پارکینگ موتر گمرک آقینه تکمیل و به بهره برداری سپرده شد!

 ۷اسد ۱۴۰۴هـ.ش

ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه، کار اعمار پارکینگ موتر های گمرک آقینه ولایت فاریاب را با هزینه تقریباً (۲۹) میلیون افغانی تکمیل و به بهره برداری سپرد. 

این پارکینگ که. . .

بازگشت به صفحه خبر