ده فیصد محصول صادرات سیخ گول تولیدی کشور معاف شد

admin_mof
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۹/۱۶ - ۲۱:۲
خبر

صادرات نقش اساسی در رشد اقتصادی یک کشور دارد و راه را برای رسیدن به خودکفایی در عرصه تولیدات داخلی هموار می کند. بنابراین حکومت اسلامی افغانستان بالخصوص وزارت مالیه متعهد به افزایش صادرات تولیدات داخلی و کاهش اتکا به واردات و همچنین بهبود وضعیت اقتصادی است. همانطور که به تجار ملی وعده داده شده برای تسهیل و دستیابی به خودکفایی مالی، فعالیت کارخانه های ذوب آهن ادامه یافته و تصمیم گرفته شد تا ۱۰فیصد محصول صادرات سیخ گول تولیدی کشور معاف گردد.

رهبری وزارت مالیه و مقامات ذیربط در رابطه به بهبود وضعیت اقتصادی و توجه خاص به رشد صادرات کشور با برداشتن یک گام نیک در یک توافق دوجانبه ۱۰ فیصد محصول سیخ گول تولیدی کشور که ماهانه ۱۰۰۰ تن آن تنها به پاکستان صادر می شود و یک تن آن بیش از ۹۰۰ دالر امریکایی ارزش دارد، را معاف نموده است.

این در حالیست که قبل از این فلزات داغمه به کشور های همسایه فی تن به ارزش ۳۰۰ دالر امریکایی صادر می شد و به در خواست مکرر صنعت کاران اکیداً از طرف حکومت ممنوع اعلان شد. بنابر این به منظور آسیب نرسیدن به تجار ملی و سرمایه گذاران، بر اساس توافقنامه فوق، سیخ گول تولیدی کشور از این پس بدون مشکل به کشورهای منطقه صادر خواهد شد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان ۲۷ شکایت مالیه دهنده گان را بررسی نموده است

۲۷ قوس ١٤٠٤هـ.ش

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان وزارت مالیه در ماه عقرب  (۲۹) شکایت را از سوی مالیه دهنده گان دریافت نموده است، که از این جمله بعد از بررسی مطابق قانون (۲۷) قضیه را حل. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۴
Background image

چهارباب هنگر در گمرک سرحدی اسلام قلعه ساخته و به بهره برداری سپرده شد

۲۷ قوس ١٤٠٤هـ.ش
کار ساخت چهارباب هنگر به ارزش (۷۸،۷) میلیون افغانی از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در گمرک سرحدی اسلام قلعه ولایت هرات ساخته و بهره برداری سپرده شد.
هنگرهای متذکره. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۵۶
Background image

برنامه آموزشی مالیاتی برای صنعتکاران و تاجران ننگرهار دایر گردید

۲۷ قوس ١٤٠٤هـ.ش

ریاست عمومی عواید وزارت مالیه برنامه آموزشی در مورد مالیات برای صنعتکاران و تاجران ولایت ننگرهار در تالار جلسات مستوفیت این ولایت برگزار نمود.
جلسه که به همین منظور. . .

بازگشت به صفحه خبر