سرپرست ریاست عمومی گمرکات شکایات و پیشنهادات برخی از تجار را استماع نمود

admin_mof
یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۸ - ۱۱:۱۶
خبر

مولوی رحمت الحق فُضیل، سرپرست ریاست عمومی گمرکات، جلسه ای را با مسئولین اتحادیه های مختلف تجار در تالار معینیت این اداره برگزار کرد.

در این جلسه که اسدالله ساجد (خبیب)، مشاور مقام وزارت در امور عواید و گمرکات، محمد عمر مومند، معاون امور عملیاتی ریاست عمومی گمرکات و محمد یونس مومند معاون اتاق تجارت و صنایع افغانستان نیز اشتراک داشتند، تجار ملی ضمن ارائه مشکلات؛ پیشنهادات خویش را مطرح کرده و طرفین در رابطه به طی مراحل برخی امور گمرکی تجارتی و فراهم آوری تسهیلات در این زمینه بحث و تبادل نظر نمودند که در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.

خبر

در آخر سرپرست ریاست عمومی گمرکات در خطاب به تجار اظهار داشت که به مشکلات و پیشنهادات مطرح شده مطابق به قوانین رسیدگی صورت خواهد گرفت. همچنین ایشان تأکید نمود که در آینده نیز این گونه نشست ها به خاطر استماع مسایل گمرکی تجار دایرگردد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۶
Background image

برنامه های ارتقای ظرفیت برای کارمندان مستوفیت‌های میدان وردک و زابل آغاز گردید

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
طبق پلان تدریسی اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه دو برنامه آموزشی تحت عنوان «ارتقای ظرفیت و مسلکی‌سازی» برای کارمندان مستوفیت‌های میدان وردگ و زابل آغاز گردید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۲۳
Background image

رئیس عمومی املاک امارتی به ولایت قندهار سفر نمود

۱۰ ثور۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس عمومی املاک امارتی وزارت مالیه الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی، در جریان سفر خود به ولایت قندهار با مستوفی و مسئولین املاک این ولایت دیدار نمود.
در این دیدار در مورد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۰:۴۳
Background image

برنامه آموزشی برای کارمندان گمرک فراه آغاز گردید

۱۰ ثور۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس پلان تدریسی اکادمی ملی گمرکات و عواید وزارت مالیه برنامه آموزشی برای کارمندان بخش‌های مختلف گمرک فراه آغاز گردید.
در این برنامه قانون گمرکات، لایحه وظایف بست‌های. . .

بازگشت به صفحه خبر