سرپرست وزارت مالیه با رئیس بانک جهانی برای افغانستان دیدار نمود
محترم پروفیسور محمد همایون قیومی، سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیربناء امروز مؤرخ ۲۱ عقرب ۱۳۹۸ با محترم هنری کرالی، رئیس بانک جهانی برای افغانستان در مقر وزارت مالیه دیدار نمود.
در نخست سرپرست وزارت مالیه ضمن تشکری از کمک های بانک جهانی با افغانستان با ایشان در رابطه به سفیر اخیرشان به مانیلا به منظور اشتراک در اجلاس صندوق انکشافی آسیا و همچنان سفر به آسترالیا به منظور اشتراک در نشست مبارزه با تمویل مالی تروریزم به ایشان معلومات داد.
سرپرست وزارت مالیه به رئیس بانک جهانی برای افغانستان گفت که بزودی اجلاس سازمان همکاریهای اقتصادی آسیای مرکزی (کریک) در جمهوری ازبکستان برگزار می گردد و افغانستان در این اجلاس پروژه های زیربنائی، انکشافی و پروژه های که باعث گسترش همکاری ها و اتصال منطقوی می گردد، را مطرح خواهد کرد.
همچنان در این دیدار جانبین در رابطه به پیشرفت کار پروژه اقراء و تکمیل شدن آن در زمان معین، چالش و پیشرفت های برنامۀ ملی میثاق شهروندی و دیگر مسایل مرتبط بحث و تبادل نظر نمودند.
در اخیر سرپرست وزارت مالیه گفت که برای راههای حل چالش های موجود در برنامه ملی میثاق شهروندی، موضوع را با ادارات ذیربط تعقیب خواهیم کرد.
