معین پالیسی وزارت مالیه در کنفرانس ملی تمویلات کوچک مالی اشتراک نمود!

انجنیر سلطان محمد زبیر معین پالیسی وزارت مالیه در کنفرانس تمویلات مالی کوچک تحت عنوان (فرصت ها و چالش ها) که از جانب د افغانستان بانک به منظور تشویق سرمایه گذاری و ایجاد فرصت های کاری دایر گردیده بود اشتراک ورزید.
در این کنفرانس معاون اقتصادی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان، اعضای کابینه، نمایندگان ملل متحد، اتحادیه اروپا و بانک جهانی، سفرای کشورهای مختلف، مسئولین مؤسسات داخلی و خارجی و تجار و سرمایه گذاران ملی اشتراک داشتند.
معین پالیسی وزارت مالیه در سخنرانی کنفرانس مذکور گفت، که سکتور تمویلات مالی کوچک برای بهبود اقتصادی کشور، کاهش بیکاری، مبارزه با فقر و انکشاف کاروبارهای کوچک اهمیت به سزای دارد. محترم زبیر افزود؛ که با حاکمیت دوباره امارت اسلامی فعالیتهای سکتور تمویلات کوچک مالی مطلقاً متوقف گردیده بود، که با تلاش های مکرر وزارت مالیه به منظور فعالیت دوباره این سکتور در مدت شش ماه جواز فعالیت آن از ستره محکمه کشور بدست آورده شد و برای نخستین بار به تمویلاتی مالی شریعی، مضارت و مرابحه اجازه داده شد.
وی همچنان اضافه نمود؛ اداره (مسفا) تحت مالکیت وزارت مالیه تا به حال اضافه تر از (60) هزار تمویلاتی مالی که مزید بر (5 میلیارد) افغانی میگردد اجراء نموده و فعالیت های اجرای تمویلات از طرف اداره (مسفا) به حمایت کامل وزارت مالیه به گونه عادی جریان دارد.
قابل یادآوریست؛ که کنفرانس ملی تمویلات مالی به منظور بهبود و انکشاف این سکتور، هماهنگی میان سکتور های دولتی و خصوصی و ادارات ملی و بین المللی دایر گردیده بود؛ تا بدینوسیله فقر در کشور ریشه کن و زمینه برای ایجاد کار مهیا گردد