معین مالی وزارت مالیه با معاون بانک جهانی در بخش تضمین سرمایه گذاری چند جانبه ملاقات نمود

admin_mof
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۹:۱۲
خبر

عبدالحبیب ځدران معین مالی وزارت مالیه امروز در حاشیه اجلاس بهاری بانک جهانی و صندوق بین المللی پول با هیروشی متانو، معاون بانک جهانی در بخش تضمین سرمایه گذاری چند جانبه (MIGA) و تیم همراهش از طریق کنفرانس ویدیویی دیدار کرد.

در این دیدار، معین مالی وزارت مالیه در مورد فرصت های سرمایه گذاری سکتور خصوصی در بخش انرژی، مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، ترانسپورت، معادن، زراعت و پروسس مواد غذایی صحبت کرد.

خبر

بالمقابل هیروشی متانو از جانب خویش در مورد تشویق سرمایه گذاران خارجی در افغانستان و تضمین سرمایه گذاری سکتور خصوصی از طریق کمک های تخنیکی و تهیه نمودن تضمین ها به سکتور خصوصی وعده همکاری نمود.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۳:۴۱
Background image

سمینار تحت عنوان" تطبیق قانون امربالمعروف " برای کارمندان ریاست خدمات دایر گردید

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست دعوت و ارشاد وزارت مالیه سیمینار را تحت عنون "تطبیق قانون امربالمعروف " برای کارمندان ریاست خدمات در مسجد این وزارت دایر نمود.
 در این سمینار مولوی عبدالهادی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۴۱
Background image

یک مقدار مواد خوراکی تاریخ تیر شده در گمرک سرحدی اسلام قلعه حریق گردید!

۲۲عقرب ۱۴۰۴هـ.ش
به مقدار (۲۱.۴) تُن مواد خوراکی تاریخ تیر شده در گمرک سرحدی اسلام قلعه ولایت هرات، با هماهنگی ادارات ولایتی، که در هنگرهای گمرک متذکره موجود بود، با حضور داشت نمایندگان. . .

بازگشت به صفحه خبر