وزارت مالیه در عرصه اطلاع رسانی مقام پیشتاز را به سطح دولت بدست آورد

admin_mof
پنجشنبه ۱۳۹۸/۵/۱۷ - ۸:۴۰
خبر

ه اساس سروی و ارزیابی ویب سایت های دولتی که اخیرا توسط کمیسیون دسترسی به اطلاعات صورت گرفته است، وزارت مالیه مقام پیشتاز را در عرصه اطلاع رسانی به سطح دولت بدست آورد.

در کنفرانس مطبوعاتی که به همین مناسبت امروز مؤرخ ۱۶ اسد ۱۳۹۸ از طرف کمیسیون دسترسی به اطلاعات در مرکز رسانه های حکومت برگزار گردیده بود، یافته های گزارش ارزیابی کمیسیون متذکره از ویب سایت های دولتی با ادارات مربوطه در حضور رسانه ها شریک گردید.

در این ارزیابی ۵۲ اداره دولتی شامل بودند، که به اساس آن ادارات به سه کتگوری؛ ادارات برتر که فیصدی نمرات شان الی ۹۰ فیصد، ادارات متوسط که فیصد نمرات شان الی۷۰ و ادارات ضعیف که فیصدی نمرات شان الی ۵۰ فیصد تقسیم شدند.

یافته های گزارش کمیسیون دسترسی به اطلاعات مطابق به مادۀ پانزدهم قانون دسترسی به اطلاعات مبنی بر نشر پیشگیرانه اطلاعات تهیه گردیده بود که به اساس آن ادارات باید تمام بندها و شاخص های مواد متذکره را در نشر اطلاعات مورد توجه قرار می دادند.

کمیسیون دسترسی به اطلاعات هر شش ماه گزارش نظارتی خویشرا از ویب سایت های ادارات دولتی انجام خواهد داد، که به اساس نخستین ارزیابی آن وزارتخانه های مالیه، زراعت آبیاری و مالداری، صحت عامه و شاروالی کابل از جمله اداراتی اند که تمام شاخص های این ارزیابی را تکمیل نموده و از ادارات پپیشتاز در عرصه اطلاع رسانی شناخته شده اند.

قابل تذکر است رهبری وزارت مالیه متعهد به اصل آزادی بیان و حق دسترسی به اطلاعات بوده و همواره تلاش می نماید تا اطلاعات و معلومات را با استفاده از ابزار مختلف دست داشته بشکل جامع، مؤثق و معتبر به دسترس مردم و رسانه ها قراردهد. 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۶:۳۵
Background image

سمینار تشریح و آگاهی‌ دهی فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌ الله برای کارمندان گمرک ننگرهار آغاز گردید

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

سمینار (۱۵) روزه تشریح و آگاهی‌ دهی فرامین برای (۲۰۰) تن کارمند این ریاست و آمریت گمرک تورخم از جانب ریاست گمرک ننگرهار به منظور تطبیق بهتر فرامین عالیقدر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۳۲
Background image

رئیس عمومی تفتیش داخلی با هیئت رهبری ریاست عمومی املاک امارتی دیدار نمود

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه ملا عصمت‌الله منیب به منظور ایجاد هماهنگی بهتر در بخش‌های کاری مربوطه، با رئیس عمومی املاک امارتی الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی و رؤسا. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۰:۳۸
Background image

نشست آنلاین با مسئولین مستوفیت‌ها برگزار گردید

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

نشستی به ریاست معاون عملیاتی ریاست عمومی عواید وزارت مالیه و با اشتراک معاون تخنیکی این ریاست، رؤسا، آمرین مربوطه و مدیران عمومی تنفیذ و اطاعت پذیری مالیاتی، نشست. . .

بازگشت به صفحه خبر